Nicki Minaj betaalt schoolgeld van fans

Photo News
Van een goed voorbeeld gesproken!

Nicki Minaj gaf al eerder aan hoe belangrijk zij het vond dat haar fans een goede opleiding kregen. Ze staat ervoor bekend om haar fans aan te moedigen om geen schoolverlaters te worden. 

Deze ochtend bewees ze dat het niet om loze woorden ging toen ze fans aanmoedigde om naar school te gaan. Toen de zangeres via Twitter ontdekte dat een deel van haar fans wel naar school wil gaan, maar dat gewoon niet kan betalen besloot zij zich van haar beste kant te tonen - en ditmaal ging het niet om haar achterkant. Nee, Nicki Minaj is meer dan een popster, ze is ook officieel een goed rolmodel. 

Nadat ze aan een fan beloofde om geld over te schrijven, besloot ze om meer te doen dan dat. Je zou zelfs kunnen zeggen dat ze een Oprah'tje deed.

via GIPHY

Ze vroeg fans om haar bewijs door te sturen van hun schoolrekeningen - die in Amerika heel wat hoger oplopen dan bij ons in België. Als fans hun rekening en schoolresultaten konden voorleggen, zou zij hen finacieel helpen. Ze koos zo veel mogelijk fans uit en beloofde achteraf dat het niet bij deze ene keer zou blijven.

Wow, wat een manier om je geld te gebruiken, way to go, Nicki!