Naya Rivera is opnieuw aan het daten

nayarivera
Instagram nayarivera
Er doen geruchten de ronde dat Naya Rivera een nieuwe man in haar leven heeft. De actrice zou daten met David Spade en dat lijkt ze nu ook zelf te bevestigen.

Nu de 'Glee'-actrice terug single is, is ze duidelijk op zoek naar nieuwe liefde. Die schijnt ze blijkbaar te vinden bij acteur en komiek David Spade. Hij is samen op tournee met collega's Adam Sandler en Rob Schneider en dus besloot Naya hen een bezoekje te brengen in Hawaii. De twee 'lovers' werden samen in het zwembad gespot, waar ze heel close waren. Daarna brachten ze ook nog een hele tijd naast het zwembad door, waar het er ook heel gezellig aan toe ging.

Instagram post by Baller Alert * Mar 31, 2017 at 9:30pm UTC

4,814 Likes, 2,990 Comments - Baller Alert (@balleralert) on Instagram: "According to @entertainmenttonight #NayaRivera and #DavidSpade are a couple now"

Na de roddels die al even de ronde deden, volgt er ook bevestiging van de actrice zelf. Ze deelde een filmpje via Snapchat waarin ze op een grappige manier laat weten dat ze inderdaad date met de 52-jarige Amerikaan. Naya's liefdesleven was eerder al een veelbesproken item. Zo was de 30-jarige celeb verloofd met Big Sean, tot die haar bedroog met Ariana Grande, en was ze tot november vorig jaar getrouwd met Ryan Dorsey. Met Ryan heeft ze een tweejarig zoontje.

Naya Rivera Team on Twitter

@NayaRivera's ig story https://t.co/nlhepO1XrD