Ga naar de mobiele website
^ Top

Met deze tips leer je flirten als de beste

Shutterstock
Ben je single, maar helemaal klaar om daar verandering in te brengen? Met deze tips leer je flirten als de beste en sla je binnen de kortste keren je crush aan de haak.

1. Maak oogcontact

Toon dat je in een jongen geïnteresseerd bent en zoek oogcontact. Probeer dit enkele seconden aan te houden en kijk dan terug weg. Wil je het signaal nog duidelijker maken? Kijk dan nog eens heel snel.

via GIPHY

2. Zoek toenadering

Leun voorover als je praat, zo weet hij dat je hem ziet zitten en dat hij je volledige aandacht heeft als hij praat.

3. Raak hem aan

Probeer hem subtiel aan te raken als jullie samen zijn. Doe het niet op een rare manier, laat het gewoon spontaan gaan. Leun eens zachtjes tegen zijn arm of raak met jouw been dat van hem aan.

4. Lach

Vermijd je 'bitch face' en probeer spontaan te lachen. Je stelt je open voor de jongen die je leuk vindt, waardoor hij je zal opmerken en een move kan maken.

via GIPHY

5. Plaag hem een beetje

Ze zeggen altijd 'plagen is liefde vragen' en soms werkt het ook echt. Probeer dus gewoon eens of het ook werkt bij jouw crush.

6. Volg hem op social media

Toon ook hier dat je interesse in hem hebt en volg hem op Instagram en co. Like geregeld iets van hem of post een leuke reactie. Het kan ook een goed gespreksonderwerp zijn als je een conversatie wil starten.

Meer overReacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


Meld een bug