Leuke ideetjes voor een originele date

Shutterstock
Valentijn komt eraan en jullie hebben nog geen idee wat te doen op deze dag? Lees dan dit artikel met enkele leuke tips!

1. Een tweede 'first date'
Beleef je eerste date helemaal opnieuw en doe identiek hetzelfde als toen. Bestel hetzelfde eten of kijk dezelfde film en haal samen leuke herinneringen op aan jullie eerste kus.

2. Dansen
Niet in een club of op een fuif maar neem echte danslessen. Leer samen de salsa of de tango.

3. Ijsschaatsen
Samen hand in hand over het ijs glijden net zoals twee professionals ofwel lachen geblazen als een van beiden stuntelig valt? Gegarandeerd amusement dus.

4. Een speurtocht
Gebruik je creativiteit en organiseer enkele leuke opdrachtjes. Slaagt je lief? Dan ben jij de hoofdprijs natuurlijk.

5. Kook samen
Zet jullie zelf eens achter het fornuis in plaats van op restaurant te gaan. Zoek op het internet of in een kookboek naar een lekker recept en maak samen een lekkere maaltijd klaar.

6. Karaoke
Neem je lief mee naar een karaokebar en laat jullie gaan! Je kan er altijd een dubbeldate van maken en een bevriend koppel meenemen voor extra amusement.

7. Ga naar een pretpark
Kies er eentje waar jullie beiden nog niet geweest zijn en laat de vlinders rondfladderen terwijl jullie overkop gaan in een rollercoaster!

8. Koop kaartjes voor een stand-up comedy show
Deze date is altijd geslaagd want amusement verzekerd! De avond kan je dan nog afsluiten met een leuk restaurantje.

9. Huur een tandem
De fietstocht zal zeker en vast gepaard gaan met een heleboel lachbuien. Het zal ongetwijfeld een belevenis zijn waar jullie met plezier op zullen terugkijken.

10. Bezoek een plaats waar je nog nooit geweest bent
Ga eens naar een nieuw restaurant of een stad waar je nog nooit geweest bent. Dat hoeft daarom niet in het buitenland te zijn want België heeft ook enkele leuke plekjes te bieden. Je kan er altijd een weekendje van maken en een romantisch hotel boeken.
Reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels