Ga naar de mobiele website
^ Top

Is er een 'Gossip Girl' film op komst?

Photo News
Fingers crossed!

Verschillende bronnen melden dat Warner Brothers, de producent van de hitserie die vijf jaar geleden stopte, een vervolg wel zou zien zitten. Net als bij het succes van de twee 'Sex and the City'-films, ziet het een grote kans bij deze serie. Meerdere acteurs lieten ook al weten dat ze zeker openstaan voor een vervolg. Leighton Meester wil dolgraag nog eens in de huid van Blair Waldorf kruipen en Blake Lively in die van Serena van der Woodsen. Maar ook Chace Crawford en Jessica Szohr staan er helemaal voor open.

Hopelijik springen Ed Westwick en Penn Badgley ook aan boord, dat zou pas helemaal geweldig zijn. Taylor Momsen, Jenny Humphrey in de serie, is tot nu toe de enige actrice die duidelijk liet weten dat ze er geen zin in heeft. De 23-jarige wil zich in de toekomst enkel nog focussen op haar muzikale carrière.

Spotted in Central Park: two white flags waving. Could an Upper East Side peace accord be far off? XOXO, @gossipgirlfeed

25.3k Likes, 52 Comments - Gossip Girl (@gossipgirlfeed) on Instagram: "Spotted in Central Park: two white flags waving. Could an Upper East Side peace accord be far off?..."
Reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


Meld een bug