Ga naar de mobiele website
^ Top

Is Ed Sheeran eigenlijk Ron uit 'Harry Potter'?

Photo News
We hebben een bedrieger in ons midden: Ed Sheeran! Of zeggen we beter Rupert Grint, die Ron speelde in 'Harry Potter'?

Deze week keken enkele fans er naar uit om Ed Sheeran te zien optreden op 'After Hours' op MTV. Maar in plaats van te genieten van een akoestisch optreden van 'Shape of You', gingen de fans door een emotionele rollercoaster. In het filmpje loopt 'Ed' naar de micro en net voor hij begint te zingen, vertelt hij het shockerend nieuws. Hij legt zijn gitaar neer, verwijdert zijn tattoos en trekt zijn hemd open, waardoor hij een T-shirt van Griffoendor onthult.  

De roodharige ster vertelde tegen iedereen dat Ed Sheeran eigenlijk gewoon bedrog is. "Ik moet iets opbiechten. Ed is niet echt. Mijn naam is Rupert Grint. Na 'Harry Potter' wou ik echte magie creëren. Ik creëerde dus een personage met een engelachtige stem. Ik kocht een gitaar en heel veel flanellen hemden. Ik noemde hem Ed Sheeran. Een rare naam, niet? Het klinkt helemaal niet zo cool als Rupert Grint. Ik dacht gewoon dat niemand zou geloven dat hij echt bestond. Hij werd de grootste verwezelijking van mijn hele acteerperiode maar ook de vloek van mijn bestaan. Vanaf vandaag bestaat Ed niet meer."  

Gelukkig was het hele gebeuren in scène gezet! Het is niet de eerste keer dat de 'Harry Potter'-acteur hierop inspeelt. Zo heeft hij onlangs een dramatische voorleessessie gehouden van 'Shape of You'. Bekijk de hilarische filmpjes hieronder:

Meer overReacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


Meld een bug