Harry Styles' eerste tour verkoopt razendsnel uit

Photo News
Sneller dan eenmaal 'Sign of the Times'.

Hartensmelter - en toevallig ook een van onze favoriete personen ter wereld - Harry Styles gaat voor het eerst alleen op tour. Tickets voor die tour gingen deze ochtend in verkoop. Dat duurde helemaal niet lang, nog voor je deftig kon gaan neerzitten bij het hele gebeuren waren alle tickets al uitverkocht. 

Aan zijn succes los van One Direction hoeft Harry dus helemaal niet meer te twijfelen, ook al hebben wij dat nooit gedaan. Harry start zijn tour in september in Amerika, komt daarna naar Europa - slaat België over -, springt even naar het Verenigd Koninkrijk voor vier show, komt daarna terug naar Europa. Dan verlaat hij ons om naar Nieuw-Zeeland te gaan en eindigt zijn tour in Japan. De hele wereld zat duidelijk te wachten op zijn eerste tour. Om het mild uit te drukken.

Volgens een journalist op Twitter verkocht Harry alle 179.627 tickets voor maar liefst 32 shows over 5 verschillende continenten uit op een minuut. Wij houden rekening met het feit dat veel betalingen misliepen, waardoor de tickets opnieuw beschikbaar werden, maar zelfs dan ging het inderdaad om enkele minuten. Enkele hartverscheurende minuten voor fans die aan enkele van de felbegeerde tickets probeerden te geraken. Heel wat fans bleven namelijk met lege handen achter, aangezien Harry koos voor kleinere zalen. 

De teleurgestelde reacties op Twitter waren ontelbaar. Daarom wensen we iedereen die naast tickets greep veel sterkte. Ben jij een van de lucky bastards die wel aan tickets geraakte? Laat het ons weten in de comments!