Ga naar de mobiele website
^ Top

Gigi Hadid over eerste date met Zayn Malik

Zayn Malik
Instagram Zayn Malik
Er is geen twijfel mogelijk dat Gigi Hadid en Zayn Malik superverliefd zijn. De twee tonen vaak dat ze elkaar graag zien. Met Valentijn in aantocht, vertelt het model nu hoe haar eerste date met de 'Pillowtalk'-zanger eruitzag.

Op de 'Ellen Degeneres Show' moest Gigi Hadid eigenlijk haar samenwerking met ontwerper Tommy Hilfiger toelichten, maar het gesprek ging al snel over haar relatie met de 24-jarige zanger.

Ze vertelt in het interview dat ze Zayn voor het eerst ontmoette op een verjaardagsfeestje van een vriend, enkele jaren geleden. Ze hadden elkaar sindsdien niet meer gezien of gesproken. Gigi gaf toe dat ze vorig jaar hoopte hem terug te zien. "Hij was in New York en ging normaal gezien naar de 'Victoria's Secret Fashion Show' komen, maar hij daagde niet op." Een week later hadden ze dan toch uiteindelijk hun eerste date maar het 21-jarige model wou het wel heel rustig aanpakken. Dat was makkelijker gezegd dan gedaan. "Na 10 minuten zei ik hem dat ik hem heel knap vond. Omdat we dezelfde humor hebben, hadden we onmiddellijk een band."

De rest is geschiedenis. Het interview toont wel aan dat zelfs Gigi Hadid het moeilijk heeft om niet onmiddellijk toe te geven dat ze een jongen leuk vindt! Bekijk het interview hieronder.
Reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


Heb je even?

Sluiten

Wij zijn erg benieuwd naar je eerste indruk van de nieuwe HLN website. Heb je een minuutje tijd om enkele vragen te beantwoorden?

Meld een bug