GESPOT: De leukste outfits van het Filmfestival van Cannes

De leukste outfits van het Filmfestival van Cannes.
Emily Nees De leukste outfits van het Filmfestival van Cannes.
Tijdens het Filmfestival van Cannes is iedereen op zijn paasbest. Het filmfestival is voor de fashonista’s onder ons een echte catwalk. Van galajurken tot jumpsuits, alles Cannes! See what I did there?

Acteurs en actrices, ze zijn overal in Cannes tijdens het filmfestival. Dankzij hun unieke kledij vallen ze op in de menigte. Ornella (25) speelt zelf in een kortfilm. De Italiaanse zonnestraal koos voor een kleurrijke broek met wijde pijpen.

Emily Nees

Normaal kiest Victoria (23) voor een casual look, maar op het Filmfestival van Cannes mag het toch eens iets speciaal zijn vindt ze.

Emily Nees

Victoria’s jurk is even blauw als de zee in Cannes. Door de golvende jurk krijgen we zin om een duikje te nemen in het water. Met haar spiegelglaszonnebril is ze helemaal summerproof. We like!

Sara (19) houdt van comfy. En we geven haar volledig gelijk! Haar oranje jumpsuit zit als gegoten. Bovendien is het dunne stofje superhandig op zo’n warme dag.

Emily Nees

Hadden wij maar zulke leuke outfits als deze meisjes!
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.