Ga naar de mobiele website
^ Top

Finally! De vier leden van Buurland zijn bekend

Carline Vandercruyssen
Lennart, Jelle, Laurens & Jannes vormen vanaf vandaag Buurland. Zij wonnen gisterenavond de spetterende finale van 'The Band'. Hoe die finale eruit zag, lees je hier.

Tijdens de laatste liveshow brachten zes mogelijke combinaties een nummer. Ze deden het allemaal ontzettend goed, wat het extra moeilijk maakte om onze favoriet te kiezen. De zes jongens brachten telkens in een andere combinatie een Nederlandstalige hit. Allemaal zetten ze een schitterende presentatie neer. De vier winnaars brachten samen het nummer 'Ik leef niet meer voor jou' van Marco Borsato en de vonken spatten van het podium.

De vier juryleden gaven aan welke hun favoriete combinatie was. Drie van de vieren kozen voor combi 2, de groep met Jelle, Jannes, Laurens en Joost. Enkel Kris Wauters sloot daar niet bij aan, hij koos voor combi 6 met Lennart, Joost, Jannes en Laurens. Uiteindelijk waren het niet de favorieten van de jury die het haalden. Na de stemming van België en Nederland, kwamen Lennart, Jelle, Jannes en Laurens als favorieten voor de boysband naar voor. Aan het einde van de liveshow brachten de winnaars hun eerste single 'Fiks mij'.

Na de liveshow kregen we de kans om de jongens van 'Buurland' enkele vraagjes te stellen. Ook Slongske en Min Hee beantwoordden de vraagjes die we hen voorschotelden.

Meer overReacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


Meld een bug