Ed Sheeran over hoe Taylor Swift vermijdt dat haar muziek lekt

Photo News
Taylor's methode om te vermijden dat haar muziek lekt, is nogal extreem...

De 27-jarige zangeres maakt zich altijd zorgen over de mogelijkheid dat haar gesprekken opgenomen worden. Blijkbaar voelt ze zich ook zo op het vlak van haar muziek. Ze stelt alles in het werk zodat geen enkele song gereleased wordt voor zij het beslist.

In een interview legt Ed Sheeran uit dat hij de songs waaraan ze bezig is, nooit mag horen, tenzij ze zelf ook in de kamer aanwezig is. "Ze stuurde me nooit nieuwe songs",lacht Ed. "Ik mocht ze wel horen, maar enkel als zij erbij was."

Taylor maakte wel een uitzondering toen ze samen 'Everything Has Changed' hadden geschreven. Ze haalde wel een extreme methode uit de kast om er zeker van te zijn dat Ed de enige persoon was die de song hoorde.

"Toen ik in San Francisco zat, stuurden ze iemand van Taylor's team met een beveiligde aktetas. In de aktetas zat een iPad waarop één song stond. De man speelde de song af, vroeg Ed's mening en vloog daarna onmiddellijk terug. Zo heb ik 'Everything Has Changed' voor het eerst gehoord."

Ondanks dat haar methode nogal extreem is, is het Taylor wel steeds gelukt om haar muziek te releasen op haar eigen tempo. Als ze het zingen beu wordt, kan ze misschien eens een carrière overwegen als undercoveragente!
Reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels