Dit zijn de grootste trends van het moment

Pinterest
In de modewereld kennen we voortdurend nieuwe trends en per seizoen zijn er wel enkele toppers die er uit springen. Wij lijsten de 5 grootste trends van het moment voor jullie op.

Fishnet

Deze trend is echt all over the place. Overal zien we dit terug komen, deze week zelfs nog bij de grootste sterren op het Met Gala. Dit is duidelijk het item dat je moet hebben. Panty's voor onder je gescheurde jeans of korte sokjes voor als je enkels bloot zijn, het kan perfect!

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Jeans met een tikkeltje meer

Een gewone jeans is zo 2016. Een jeans met wat print, dat is wat je moet dragen. Wat patchwork doet het echt goed de laatste tijd. Ga voor enkele subtiele bloemen of ga all the way met kleur en print.

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Sneakers

Sneakers zijn al een tjidje terug van weggeweest. We zien ze in alle kleuren en modellen en kunnen ze met elke outfit combineren. Het was een hele tijd Adidas dat we overal zagen, maar nu is Vans Old Skool ook terug helemaal in!

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Paperbag waist broeken

De skinny jeans-tijden zijn voorbij, het mag tegenwoordig al wat losser. Ook een ander stofje wordt meer en meer verkozen. Deze 'bandplooibroeken' zijn helemaal in en bestaan in alle mogelijke snitten en lengtes. Wel hebben ze allemaal een iets hogere taille en worden ze bovenaan samengebonden met een riem of een lint.

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Wijde mouwen

Blouses met flared sleeves zie je meer en meer opduiken en zijn perfect om een extra toets toe te voegen aan je basic outfit. Het goede nieuws is ook dat je dit perfect kan combineren met een wijde broek of rok, want dit kan in deze tijden helemaal.

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined