Dit was de vierde liveshow van 'The Voice van Vlaanderen'

Carline Goedefroit
De halve finalisten zijn bekend!

Gisteren was het al de vierde liveshow van 'The Voice van Vlaanderen'. Elk team moest van één talent afscheid nemen en zo weten we dus ook wie er doorgaat naar de halve finale van volgende week. Én we werden getrakteerd op een optreden van Birdy!

Team Koen
Team Koen mocht de show openen met een groepsnummer. En dat was een medley van de grootste hits van de Beach Boys. Daarna brachten Lola, Sandra en Leen hun solonummers. Lola bracht 'Lately' van Stevie Wonder, Sandra zong Alicia Keys' 'No One' en Leen gaf zich helemaal in 'Ti Sento' van Matia Bazar. Jammer genoeg moesten we afscheid nemen van Sandra. Lola en Leen zijn dus de halve finalisten voor Team Koen!

Carline Goedefroit


Team Natalia
Jimmy bracht 'Gorilla' van Bruno Mars en zorgde samen met zijn danseressen voor heel wat rook op het podium. Camille zong op buitenaardse wijze 'Human' van The Killers. Achteraf stond zij ook op de foto met Birdy. Gelukzak! David zorgde voor een goede portie soul met 'No More Drama' van Mary J. Blige. Hij zal er volgende week niet meer bijzijn. Proficiat aan de halve finalisten van Team Natalia: Camille en Jimmy!

Carline Goedefroit


Team Bart
'Oude rocker' Jan kon zich niet inhouden met het nummer 'Stolen Dance' van Milky Chance. Lisa liet nog maar eens een andere kant van zichzelf zien met Drakes 'Hotline Bling'. En Robin liet de rockster in zich los in 'Because The Night' van Patti Smith. Robin en Jan zijn door naar volgende week. Lisa zien we jammer genoeg niet meer terug.

Carline Goedefroit


Team Bent
Team Bent was ook weer fantastisch. Sophie begon volledig a capella met het nummer 'Killing Me Softly With His Song' van Roberta Flack. Gilles leek wel Batman met zijn 'Sun Is Shining' van Axwell & Ingrosso. Zij zijn door naar volgende week. Janna, die ons volledig in disco-modus bracht met 'I Feel Love' van Donna Summer, moest naar huis.

Carline Goedefroit


Tot slot was Birdy te gast. Zij bracht haar prachtig nieuw nummer 'Wild Horses'. We konden duidelijk zien dat de coaches enorm onder de indruk waren van deze performance. En we kunnen hen alleen maar gelijk geven!

Volgende week is het de halve finale!