Dit is de nieuwe, verschrikkelijke datingtrend: R-bombing

Thinkstock
Waarschijnlijk de meest frustrerende datingtrend ooit...

Het is weer eens zover: er is een nieuwe datingtrend ontstaan. Hoewel, zo nieuw is hij eigenlijk niet, maar de trend kreeg nu pas een naam: R-bombing. 

Het internet en apps zoals Tinder proberen het ons gemakkelijker te maken om te daten. Helaas komen daar ook wat minder leuke dingen bij kijken. R-bombing is de benaming voor een datingtrend die best wel op ghosten lijkt. Ghosten is wanneer je met iemand omgaat of datet en die persoon plots 'verdwijnt': geen berichtjes meer, geen afspraakjes meer... hij/zij is weg. 

R-bombing lijkt daarop, maar is nog net dat ietsje anders. Het woord is uitgevonden voor de trend waarbij je iemand datet of vaak chat met iemand en die persoon jou plots altijd op read (of gelezen) laat staan. Jij stuurt nog berichtjes en hij/zij leest die wel, maar antwoordt niet meer. Dat gaat door tot als jij stopt met berichtjes sturen en dat is dan vaak ook het definitieve einde van jullie...wel, van jullie. 

via GIPHY
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • pieter arons

    Waarom zou je iemand willen daten of met iemand omgaan die niet eens de moeite doet om jou iets te laten weten? Ik stuur 1 bericht als ik geen antwoord krijg negeer ik ze en besteed ik me tijd aan iets anders