Disney werkt aan 9 nieuwe live-action films

Youtube
Ze hebben nog niet bekend gemaakt wanneer de films uit zullen komen.

Vorig jaar kwam de live-action versie van Cinderella uit. Enkele weken geleden volgde The Jungle Book en volgend jaar krijgen we Beauty and The Beast. Nu heeft Disney bekendgemaakt dat er nog negen live-action films zullen volgen.

The Jungle Book 2
Als je fan bent van de eerste film, hebben wij goed nieuws voor jou. De regisseur en de schrijvers van de eerste film zijn aan een tweede aan het werken!

Maleficent 2
De eerste film over Maleficent, de boze heks in Doornroosje, was een groot succes. Angelina Jolie zal opnieuw meespelen in de tweede film.

Tinker Bell
Het elfje uit Peter Pan krijgt ook een eigen live-action film. Reese Witherspoon, die je kan kennen van 'Legally Blonde', zal de rol van Tinker Bell vertolken.

via GIPHY

A Wrinkle In Time
Dit is één van de minder bekende namen uit het lijstje. Het verhaal is gebaseerd op een boek uit 1963. Het verhaal gaat over de tiener Meg, die een gevaarlijke missie moet volbrengen.

The Nutcracker and the Four Realms
Het verhaal van de Notenkraker is wereldberoemd, zowel in de filmwereld als in de balletwereld. Binnenkort komt ook van dit verhaal een live-action film.

Cruella
De slechterik uit '101 Dalmatiërs' krijgt ook haar eigen live-action film. Niemand minder dan Emma Stone (Easy A, The Amazing Spiderman) zal de jonge Cruella De Vil spelen.

via GIPHY

Een vervolg op Mary Poppins
Mary Poppins was een heel populaire film, zowel bij ons als bij onze ouders. Binnenkort komt er hier een vervolg op, en Emily Blunt wordt de nieuwe Mary Poppins.

Jungle Cruise
Het idee voor Jungle Cruise komt van een attractie in Disney World. Dwayne Johnson zal één van de hoofdrollen in de film spelen.

Dumbo
Ook het schattige olifantje dat kan vliegen krijgt een eigen live-action film. Tim Burton zal de film regisseren. Hij regiseerde ook Alice In Wonderland en Charlie And The Chocolate Factory.

via GIPHY