Dingen die je ongetwijfeld herkent als je nog nooit vriendje hebt gehad

shutterstock
Heb jij nog nooit een vriendje gehad? Daar is helemaal niets mis mee! Waarschijnlijk zijn onderstaande dingen heel herkenbaar voor jou.

1. Verliefd worden op filmpersonages
Jep, bij elke chickflick die jij bekjikt, word je een beetje - of veel - verliefd op het hoofdpersonage. Je stelt je dan ook voor dat jij het meisje uit de film bent waarop hij verliefd wordt. Maar ach, welk meisje stelt zich nooit eens voor dat Dylan O'brien op haar valt?

2. Je wilt zo graag geknuffeld worden
Als je film uitgekeken is, wil je gewoon knuffelen met iemand. Zac Efron, bijvoorbeeld?

via GIPHY

3.  Je hebt het echt gehad met koppels
Natuurlijk ben je blij voor jouw BFF dat ze zo gelukkig is met haar crush. Dat wil niet zeggen dat ze het constant in jouw gezicht moet wrijven en dat jij dan ook nog eens niet met je ogen mag rollen als ze dat wel doet. Als je onbekende koppeltjes ziet op straat wil je niets liever dan keiluid "Ugh" te roepen. Maar natuurlijk doe je dat niet...altijd.

4. En soms wil je gewoon wenen als je ze ziet
Die stomme, gelukkige koppels met hun stomme, schattige Instagram-posts. Jij wilt soms gewoon wenen als je er nog maar aan denkt. 3.       Familiefeestjes zijn verschrikkelijk "En, wanneer ga jij eens met een jongen thuiskomen?" Laat mij allemaal gerust! Er is echt niets mis met single zijn.

via GIPHY

5. Iedereen probeert je te koppelen
"Ik heb echt de perfecte jongen voor jou!" Als je die zin hoort, kan je alvast met je ogen beginnen te rollen. Het is oké, jij zult zelf wel iemand vinden wanneer het moment juist is.

6. Je kunt het huis niet uit zonder dat je mama denkt dat je een date hebt
Hetzelfde geldt voor mooie kleren dragen, speciale make-up aanbrengen of er dus zoals gewoonlijk fantastisch uitzien. "Wie is de gelukkige?" Ikzelf, oké? Ik wil me gewoon mooi aankleden voor mezelf, omdat ik het verdien. Go girl!

via GIPHY

7. Door een periode gaan waarin je echt een vriendje wilt
Je wordt bijna wanhopig, wanneer is het eindelijk aan jou?

8. Gevolgd door een periode waarin je een sterke vrouw bent
Je bent onafhankelijk en hebt geen man nodig om gelukkig te zijn! Weet gewoon dat beide gevoelens geldig zijn. Je hebt het recht om een vriendje te willen evenals het recht om gelukkig te zijn alleen. Laat je door niemand beïnvloeden over hoe jij je moet voelen.

via GIPHY
Reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels