Ga naar de mobiele website
^ Top

Deze opkomende Vlaamse YouTubers moet je volgen

Shutterstock
YouTube is hot! Dat vinden ook heel wat Vlaamse jongeren. Wij zochten vijf leuke YouTubers uit die nog maar net gestart zijn, talenten die je zeker eens moet checken!

Eindelijk wordt vloggen in België wat hipper. Het aantal YouTubers in ons land begint te stijgen, hoog tijd om er enkele uit te pikken voor jullie. Deze vijf YouTubers zijn allemaal met hun kanaal gestart in 2017 en elk brengen ze hun eigen ding.

EatSleepSucceed

Zaka en Joachim zijn twee ondernemende jonge mannen die hun kennis en ervaring met hun volgers willen delen. Elk hebben ze hun eigen vakgebied, waarover je hen kan aanspreken. Daar draait het YouTube-kanaal rond. Heb je vragen over ondernemerschap? Dan kan je terecht bij specialist Joachim. Wil je wat meer weten over social media? Richt je dan tot professional Zaka.

Lori Bxl

Lori is een 21-jarige student uit Brussel die al heel lang een passie voor YouTube heeft. Op haar kanaal zal je video's terugvinden over allerlei leuke dingen. Ze is nog maar net gestart, maar ze heeft ongelooflijk veel zin om er iets leuks van te maken. Deze is zeker eentje om in de gaten te houden!

Rap&FoodBXL

Voor foodreviews kan je terecht op dit kanaal. En neen, het is niet zo'n saai verslagje. Deze jongens proberen iets leuks te brengen door aan hun reviews een grappige toets toe te voegen. Wil je iets in Brussel gaan eten? Dan kom je dankzij deze gasten te weten waar je terecht kan voor een lekkere, budgetvriendelijke hap.

Remy M. Ndow

Remy is een jonge grafische ontwerper, die graag zijn dagen deelt via zijn vlog. Hij neemt je op zijn kanaal helemaal mee in zijn job, en toont je de dingen waar hij mee bezig is. Is graphic design iets dat je interesseert, dan kom je er dankzij hem heel wat meer over te weten.

Marjo !

Dit is het kanaal van Hope, een meisje dat al heel lang verzot is op YouTube. Nu ze ook een hobby zocht, besloot ze dat het hoog tijd was om een kanaal te beginnen. Wat vind je bij haar terug? Een hele hoop 'onzin', zo omschrijft ze het zelf, maar wel leuke, spontane onzin.

Meer overReacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


Meld een bug