Deze muzieklegende wil Harry Styles bijstaan met raad

Photo News
Voor de duidelijkheid: advies voor zijn carrière, niet zijn liefdesleven!

Niemand minder dan Elton John (die een heleboel hits op zijn naam heeft, waaronder 'Your Song' en 'Can you feel the love tonight') heeft bekend gemaakt dat hij Harry Styles graag zou bijstaan met carrièretips.

De 69-jarige Britse zanger was al een muzikale mentor voor onder andere Tom Odell, Sam Smith en Ed Sheeran.

In een interview met Daily Star vertelde Sir Elton John dat hij Harry heel graag zou helpen als die erom zou vragen: 'Ik heb al een paar keer met de jongens van One Direction gesproken. Ik heb Harry al enkele keren ontmoet en ik ben er altijd voor te vinden om hem bij te staan met advies.'

In datzelfde interview vertelde hij dat hij, hoewel hij niet zo close is met Zayn als met de andere boys, 'Pillowtalk' een heel goed popnummer vindt.

Of Elton een goede raadgever zou zijn? Waarschijnlijk wel. Aan Ed Sheeran gaf hij de twee volgende tips: ga op tour met Taylor Swift en breng 'Sing' uit als eerste single van het album.
Met beide tips scoorde Sheeran heel wat succes en nog meer naambekendheid. 'Hij was aan het twijfelen over die twee zaken, maar ik zei hem dat als hij instant naambekendheid wou, hij ervoor moest gaan', aldus Elton John.

anp