Deze dingen uit de nineties zijn helemaal terug

getty
Alles komt terug en dat is zeker zo in de fashionindustrie. Deze dingen zijn helemaal terug in.

Space buns

De dubbele knotjes waren dé haartrend in de jaren 90. Na jarenlang uit het straatbeeld te verdwenen zijn, zijn ze nu terug van weggeweest. Het was Miley Cyrus die de space buns terug introduceerde tijdens haar beruchte optreden tijdens de MTV Awards. Sindsdien zijn alle grote sterren met de haartrend gespot: van Ariana Grande tot Kendall Jenner.


Instagram

The Choker  

Het strakke kettinkje is terug van weggeweest en is gigantisch populair. Onder andere Kylie Jenner draagt tegenwoordig bijna altijd een choker. In de nineties waren ze gemaakt uit zwart plastiek, maar tegenwoordig worden vooral van stof, leer en zilver gemaakt. Tijd om onze oude chokers nog eens te zoeken.

Instagram

Salopetten

De denim trend is al een tijdje aan de gang, maar het ziet er niet naar uit dat jeans binnenkort zal verdwijnen. Meer nog: tegenwoordig is de jeans salopette helemaal terug in. Met stoere sneakers of high heels, een salopette is altijd een goed idee (of toch in 2016 tenminste.)


Shutterstock

Polaroids

Tegenwoordig hebben we allemaal een gigantische verzameling foto's op onze smartphone staan waar we amper iets mee doen. Daarom is de polaroid terug populair: je neemt een foto e je kan hem meteen uitprinten. Je kan hem old school op de frigo hangen of een leuke collage mee maken en op je muur hangen.

Weet jij nog dingen uit de nineties die helemaal terug in zijn? Laat het zeker weten in de comments.

Shutterstock