Ga naar de mobiele website
^ Top

Deze 7 dingen herken je zeker als je blond haar hebt

Shutterstock
Je blonde haren, je houdt er zoveel van, maar soms zijn ze ook je grootste ergernis. Misschien wel omwille van deze zeven redenen.

1. Wimpers? Welke wimpers?

Als je geen mascara opdoet, zijn ze helemaal onzichtbaar. Mensen vragen zich soms wel eens af je er wel hebt.

2. Even je wenkbrauwen epileren?

Geen gemakkelijke opdracht, want hoogst waarschijnlijk zijn je wenkbrauwen net als je wimpers bijna onzichtbaar. Echt een hele uitdaging om uit te zoeken welk haartje je mag uittrekken en welk niet.

3. Het domme blondje

Die mopjes heb je allemaal al zo vaak gehoord en je hebt het er dus ook volledig mee gehad. Waarom blijven mensen ze toch steeds herhalen, ze zijn niet eens zo grappig.

4. Wassen, altijd maar wassen

Door je blonde haarkleur, ziet je haar er veel sneller vet uit dan dat van een brunette. Je moet daardoor bijna dagelijks je haar wassen, zo frustrerend. En zo'n shampooverspilling ook.

5. Waarom bestaan er geen speldjes voor blondines?

Hoeveel tinten er ook maar zijn, je vindt er geen enkele die onopvallend is in je haar. Een brunette vindt gemakkelijk een speldje die opgaat in haar haardos, maar voor jou is het hopeloos.

6. Wauw, jij bent slim

Niet alleen de grapjes zijn storend, ook de opmerking: 'wauw, jij bent nog slim voor een blondje', ben je helemaal beu. Alsof je haarkleur nu kan bepalen of je slim of dom bent.

7. Even van kleurtje veranderen?

Het is voor jou altijd goed opletten welk kleurtje eruit kiest, want bij blondines pakt de kleur altijd veel intenser dan bij donkere haren.  
Reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


Meld een bug