Ga naar de mobiele website
^ Top

Deze 13 dingen herken je als je ooit al met je BFF gereisd hebt

Shutterstock
Samen met je BFF op reis, hoe geweldig is dat? Je ging hoogst waarschijnlijk al eens samen op reis, misschien op schoolreis of samen met de familie. Je beleefde de tijd van je leven met je best friend aan je zijde. Daardoor zijn jullie nu nog closer dan jullie al waren en herkennen jullie sowieso ook deze dingen.

1. Jullie delen zoveel herinneringen en verhalen

De tijd die jullie samen beleefden was voor beiden een topervaring. Jullie hebben daardoor zoveel herinneringen en verhalen, dat telkens jullie iets willen vertellen aan vrienden of familie, de naam van je BFF ter sprake komt.

2. Door de herinneringen delen jullie ook heel wat inside jokes

Tussen al die mooie momenten zitten gegarandeerd ook heel wat grappige. Die leiden uiteraard tot inside jokes die alleen jullie begrijpen, tot grote ergernis van jullie andere vrienden.

via GIPHY

3. Jullie delen dezelfde Insta-posts

Jullie waren samen op reis en zagen dus dezelfde dingen. Dan spreekt het ook voor zich dat jullie heel gelijkaardige foto's namen, die nu dus ook op beide Insta-feeds staan.

4. Foto's nemen van elkaar kost geen moeite

Op reis hebben jullie zoveel foto's genomen, dat jullie ondertussen elkaars goede kant wel kennen.

5. Sommige foto's leiden tot discussie

Want ja, op die ene staan jullie beide perfect, maar wie mag hem nu instellen als profielfoto op Facebook? Twee keer dezelfde kan nu toch ook niet? Of wel?

6. Jullie hadden wel eens ruzie

Samen op reis gaan leidde bij jullie alle twee soms tot wat ergernissen, maar daardoor zijn jullie nu nog betere vriendinnen geworden. Jullie maken ruzie, maar leggen het terug bij waardoor jullie er sterker uit komen.

via GIPHY

7. Jullie hebben rare dingen van elkaar gezien

Iedereen heeft zo zijn gewoontes, dus ook jullie twee. Jullie kennen elkaar dus door een door, bizarre habits inbegrepen.

8. Oordelen over elkaar doen jullie niet meer

Echte vriendinnen doen zoiets niet, daarvoor zien jullie elkaar te graag.

9. Jullie voelen zich 100% comfortabel bij elkaar

Jullie weten hoe het is om tijd met elkaar door te brengen en voelen zich helemaal op jullie gemak. Zo goed zelfs dat awkward silences helemaal niet awkward meer zijn voor jullie.

10. Jullie zijn bijna één persoon geworden

Doordat jullie elkaar door en door kennen, vullen jullie elkaar perfect aan. Jullie denken dezelfde dingen, zeggen dezelfde dingen, dragen elkaars kledij, enz.

via GIPHY

11. Jullie kunnen niet zonder elkaar

Door zoveel tijd met elkaar door te brengen, kunnen jullie niet meer zonder elkaar. Een dag je vriendin niet horen? Onmogelijk.

12. Jullie kennen elkaar door en door

Nooit hadden jullie verwacht dat jullie zoveel konden delen met elkaar, maar ondertussen weten jullie alles. Tot de kleinste dingen en de grootste geheimen, jullie zijn een open boek voor elkaar.

13. Het vakantieliedje

Hoe het steeds gebeurt, geen idee, maar er is altijd wel een lied dat de vakantiehit wordt. Jullie hebben sowieso ook zo'n song, met als gevolg dat de herinneringen keer op keer naar boven komen als jullie die hit horen. #memories

via GIPHY

Meer overReacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


Meld een bug