Ga naar de mobiele website
^ Top

Demi Lovato dropt vrijdag haar nieuwe single

Photo News
Dit weekend liet Demi Lovato al via Instagram weten dat er iets nieuws zat aan te komen en nu mogen we ook weten wat dat wordt. Ze maakte bekend dat vrijdag haar nieuwe song uitkomt.

Na het goede nieuws van gisteren over de serie van Selena Gomez die vrijdag op Netflix verschijnt, is er nu ook geweldig nieuws van Disney-collega Demi Lovato. De 'Let It Go'-zangeres brengt die dag haar nieuwe single uit. Demi koos voor dit nummer voor een samenwerking met het Amerikaanse DJ-trio 'Cheat Codes'. Die nieuwe single heet 'No Promises' en als het lied even goed wordt als de cover, dan wordt het zeker een hit. De cover heeft een heel futuristische look, met een glazen hart dat uit elkaar spat en een kleurrijke triangl. Bekijk het zeker zelf ook eens.

#NOPROMISES @cheatcodesmusic

518.2k Likes, 4,824 Comments - Demi Lovato (@ddlovato) on Instagram: "#NOPROMISES @cheatcodesmusic"

Het was al even geleden dat de 24-jarige zangeres nog een nummer uitbracht, maar daar komt nu dus verandering in. Wanneer de opvolger van het album 'Confident' uitkomt, is nog niet duidelijk. Fans van Lovato zullen dus nog even geduld moeten hebben daarvoor. Maar vanaf vrijdag kunnen we toch al genieten van de nieuwe hit. We kunnen niet wachten!

Meer overReacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


Meld een bug