De One Direction hiatus is officieel begonnen

Instagram
En fans nemen het natuurlijk heel zwaar op :'(

Het is zover, we kunnen het niet meer ontkennen: De One Direction hiatus is sinds gisterenavond begonnen. Niall, Louis, Liam en Harry nemen een break van een jaar, en gisteren namen ze emotioneel afscheid van hun fans.

Na hun allerlaatste show in Sheffield, Engeland maakte de band tijd voor een feestje met hun naaste vrienden en familie, maar het was tijdens de laatste momenten van hun On The Road Again Tour show dat de jongens het écht moeilijk hadden. Het was duidelijk dat ze hun tranen moesten bedwingen, terwijl ze hun fans vertelden dat dit niet het einde van One Direction was.

Het was mooi, maar heartbreaking, om fans te zien met handgeschreven bordjes: 'OTRA is over, where's home now?' Groepjes Directioners kwamen elkaar troosten en knuffelden elkaar op de stoep voor het concertgebouw. De tranen vloeiden rijkelijk, aangezien niemand kon geloven dat dit de laatste One Direction show was, op z'n minst voor de nabije toekomst.

Hoewel de hiatus omringd wordt door geruchten over een definitieve split, menen bronnen die dicht bij de band staan dat daar helemaal niets van aan is: 'Ik heb de jongens nog nooit zo close gezien,' zegt iemand die al jaren met de band werkt, 'Ze hebben een geweldig avontuur achter de rug.'

Tijdens de break zullen de jongens tijd hebben om hun familie te zien, maar verder spreken ze zich niet uit over hun concrete plannen.

Nog een jaartje wachten Directioners. Bekijk het van de positieve kant: het aftellen kan beginnen!