Dé leukste haarstijlen voor deze lente!

shutterstock
Kijk jij ook zo uit naar de lente? En wil je al wat inspiratie opdoen voor leuke kapsels? Joepie zet hier zijn favoriete lentekapsels op een rijtje.

1. Opsteekkapsel met vlecht
Dit opsteekkapsel is geschikt voor meisjes met gemiddeld tot lang haar én perfect voor de lente. Het ziet er moeilijk uit, maar dat is het echt niet. Het enige dat je nodig hebt is een krultang of haarrollers, wat speldjes, een kam en een haarelastiekje. Het leuke is dat je deze haarstijl kan afwerken met accessoires naar keuze!2. Elegante dot
Moet je deze lente naar een feestje en wil je er iets chiquer uitzien? Dan is deze haarstijl perfect voor jou. En het is nog eens super easy om na te maken. Je kan voor deze look best je haar eerst krullen, zodat je meer volume in je haar hebt. Wat heb je nodig? Een haarrekkertje, wat schuifspeldjes en that's it.
3. Supersimpele, maar superfascinerende vlecht
Een ingevlochten vlecht, of 'French Braid' zoals ze dat in de kapperswereld noemen neemt vaak veel tijd in beslag én is supermoeilijk om bij jezelf te doen. Deze vlecht geeft de indruk dat je haar is ingevlochten, maar het is veel gemakkelijker. Fascinerend toch? Je hebt alleen een aantal doorzichtige elastiekjes nodig.
4. Paardenstaart met strikje

Ben je die simpele paardenstaarten ook zo beu? Dan hebben wij een perfecte haarstijl voor jou. Deze paardenstaart met strikje is een superleuke variant. Je hebt alleen maar 2 elastiekjes nodig en een kam. We love this so much!
5. Bles invlechten

Het is vaak moeilijk om kort haar er speciaal te laten uitzien, maar deze look brengt daar verandering in. Natuurlijk werkt deze haarstijl ook voor meisjes met lang haar. Wat je moet doen? Gewoon je bles invlechten met een 'faux waterfall braid'! Faux watte? Het filmpje laat precies zien hoe het moet. Het lukt je misschien niet van de eerste keer, maar na wat oefening komt het vanzelf.
6. Vlecht met bloemetjes

Tijdens de lente zijn er overal bloemetjes. Nu ook in je haar! Versier je vlecht met je lievelingsbloemen en voila. Zorg ervoor dat je je haar een beetje crepeert om wat volume in je haar te krijgen. Als deze haarstijl niet perfect is voor de lente, weten wij het ook niet!