Channing Tatum: 'Ik word de nieuwe 'X-Man'!'

Instagram
Deze hottie zal de hoofdrol spelen in 'Gambit', de spin-off van 'X-Men'.

Channing Tatum (35) krijgt de ene filmrol na de andere te pakken. Momenteel is hij nog steeds in de cinema te zien met de succesvolle 'Magic Mike XXL', maar ondertekende Channing - uiteraard - al een nieuw contract: de hoofdrol in 'Gambit'.  

'Gambit' gaat over het figuur uit de 'X-Men'-strips en -films. Na enkele strubbelingen tussen hem en 20th Century Fox (één van de grootste filmstudio's ter wereld), leek het even alsof Channing de rol niet meer zou aannemen, maar nu zijn de onenigheden over zijn contract toch bijgelegd. (Er waren enkele issues over zijn loon.)  

Al waren we nooit echt ongerust dat Channing de rol aan zijn neus voorbij zou laten gaan, want als hij ergens zijn tanden in zet, blijft hij ervoor gaan. Zo droeg Channing vorige maand nog een 'Gambit'-shirt op Comic-Con (evenement dat zich richt op stripboeken) in San Diego.  

Ben jij een echte Tomboy en kijk je al uit naar 'Gambit' met Channing Tatum in de hoofdrol? Hij is volgend jaar in oktober in de bioscoop te zien. Nog even wachten dus :D.