Cara Delevingne en Annie Clark opnieuw samen?

Instagram
Denk je dat jouw liefdesleven ingewikkeld is? Wacht tot je hoort wat er aan de gang is tussen Cara Delevingne, Annie Clark, Kristen Stewart en Stella Maxwell.

In augustus 2016 eindigde de relatie tussen model Cara Delevingne en de Amerikaanse zangeres Annie Clark, beter bekend als St. Vincent. Enkele maanden later vergezelde de 34-jarige zangeres, Kristen Stewart op de rode loper. Fans over heel de wereld waren enthousiast dat de 'Twilight'-actrice zich zo openlijk uitte over haar geaardheid want na de breuk met Robert Pattinson, was de 26-jarige actrice mysterieus over haar liefdesleven.

Enkele dagen geleden, was er van Kristen Stewart echter al geen sprake meer want St. Vincent en Cara Delevingne werden opnieuw samen gespot volgens de Britse krant Daily Mail. Het zou wel eens kunnen dat het 24-jarige model zich verzoend heeft met haar ex aangezien het erop leek dat de twee iets te vieren hadden met vrienden en familie.

Ondertussen werd Kristen Stewart al met het Iers model Stella Maxwell gespot. Het model met Belgische roots heeft vorig jaar nog met Miley Cyrus gedatet. Het lijkt er dus op dat Kristen ook over de breuk heen is.

Wij hopen alvast dat alles opnieuw goed komt tussen Cara en St.Vincent!