Beste vriendin beschuldigt Melanie Martinez van verkrachting

Melanie Martinez
Twitter Melanie Martinez
De zangeres geraakt nu aan sneltempo fans kwijt.

Timothy Heller was de beste vriendin van zangeres Melanie Martinez. Nu heeft ze echter gedeeld waarom de twee geen vrienden meer zijn. Het is 2017 en het lijkt erop dat alle skeletten uit de kast vallen. De ene waarheid al schokkender dan de andere komt aan het licht. 

Melanie is een van de eerste vrouwen die ervan beschuldigd wordt om seksueel misbruik te maken van iemand. Timothy deelde gisteren haar volledige verhaal. Opgelet: er komen details in voor.

Melanies fans reageren verdeeld, sommigen hebben haar meteen volledig afgeschreven en geloven Timothy helemaal, anderen wachten nog op bevestiging. Die zal moeilijk te vinden zijn, aangezien het verhaal al dateert van even geleden. Het gaat dus om woord tegen woord, want Melanie ontkent het hele gebeuren.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.