Ariana Grande kust haar grote liefde tijdens concert

Instagram
Ariana Grande is dolgelukkig met haar vriend Mac Miller. Dat toonde ze tijdens een concert door voor een heel publiek haar liefje een snelle kus te geven.

Terwijl de Amerikaanse zangeres het ongelooflijk druk heeft met haar 'Dangerous Woman Tour', probeert ze toch tijd te maken voor familie, vrienden en fans. Zo probeert Ariana ook tijd te maken voor haar liefje Mac Miller. Hij vergezelde haar voor een duet tijdens een concert in Inglewood, California. Het koppel zong samen het nummer 'The Way' en dat eindigde met een kus. Het intieme moment werd bij de fans ontvangen met een oorverdovend applaus en gegil. En uiteraard had ook iemand zijn smartphone in de hand om het moment vast te leggen.

Ariana World Update on Twitter

Ariana grande kissed @MacMiller on her dangerous woman tour shows during the way https://t.co/x5yfMT9mnM

De 'Break Free'-zangeres schuift haar liefde voor de 25-jarige rapper niet onder stoelen of banken. Op sociale media laat ze duidelijk zien hoe verliefd ze is. Zo zien we onder andere op haar Instagram een schattige foto van het knuffelende koppel na de show. We hebben ons nieuw favoriet Hollywood-koppel gevonden!

♡ ☁️

1.6m Likes, 2,757 Comments - Ariana Grande (@arianagrande) on Instagram: "♡ ☁️"