Ga naar de mobiele website
^ Top

Alles dat je nog niet wist over 'Temptation Island'

kurkdr00g
Instagram kurkdr00g
Vrijgezellen Saartje en Natasja stapten onlangs in de auto bij de YouTubers van Kurkdroog en deden daar enkele opvallende onthullingen.

Temptation is al even gedaan, maar het blijft een veelbesproken gespreksonderwerp. De ene deelnemer na de andere komt met opvallende en soms zelfs pikante onthullingen over de tijd in Thailand. Nu spreken ook Saartje en Natasja openlijk over de ruzies en de details die we nog niet kenden.

Temptation, sensation

De ladies hebben duidelijk hun mening over enkele deelnemers. Zo vinden ze dat Pommeline en Merijn sterallures hebben gekregen, waardoor ze niet meer met hen omgaan. Met verleidster Lynn liep het blijkbaar de eerste avond al mis, er ontstond een ruzie tussen de drie dames.

Uiteraard komt Herbert ook ter sprake. Saartje beweert dat ze na Temptation nog heel lang contact heeft gehad met Herbert, en dat er zelfs dingen gebeurd zijn bij Herbert thuis. In Jolien's zetel. Zou ze daarvan op de hoogte zijn?!

Over de orgie die al meerdere keren ter sprake kwam, vertellen de dames ook wat meer. Blijkbaar heeft iedereen het toen wel met iemand gedaan, ja hoor, ook Manouh dus. 

Morgen online!! Sensation Temptation . @psaartje @tassiejs

110 Likes, 2 Comments - Kurkdroog (@kurkdr00g) on Instagram: "Morgen online!! Sensation Temptation . @psaartje @tassiejs"

Meer overReacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


Meld een bug