Ga naar de mobiele website
^ Top

Aha! Daarom horen we al een tijdje niets meer van Taylor Swift

Photo News
Taylor Swift lijkt al even van de aardbol verdwenen. Het is al heel lang geleden dat we nog iets van haar hebben gehoord en daar lijkt nu een verklaring voor te zijn, de zangeres zou namelijk aan nieuwe muziek werken.

De 'Shake It Off'-zangeres verdween op 4 februari uit de spotlights, toen trad ze op tijdens een 'pre-Super Bowl' concert in Houston. Ze verklaarde toen dat het haar enige optreden zou zijn in 2017, een opmerking die bij de fans heel wat losmaakte. Nu komt daarvoor een verklaring. Volgens verschillende bronnen zou de 27-jarige artieste zich teruggetrokken hebben in Nashville om te werken aan nieuwe muziek. Ze wil daar uitzoeken of ze in de toekomst country of pop zal maken. Wat het zal worden is voorlopig afwachten, want hoogst waarschijnlijk komt Swift pas tegen eind dit jaar met haar nieuwe muziek.

Vorig jaar was de zangeres overal te zien, van het drama met Calvin Harris tot de hitsingle met Zayn. 2017 wordt blijkbaar een jaar dat we ze even gaan moeten missen. Dat merken we ook op sociale media. Zo heeft ze al sinds januari niets meer op Twitter gezet en post ze bijna niets meer op Instagram. Het laatste dat we zagen was een post over het nieuwe lied van Lorde, 'Green Light'.

g2g brb just gonna make up an interpretive dance to this magnificent bop for the ages ELLA I LOVE YOU

916k Likes, 43.6k Comments - Taylor Swift (@taylorswift) on Instagram: "g2g brb just gonna make up an interpretive dance to this magnificent bop for the ages ELLA I LOVE..."

Meer overReacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


Meld een bug