Abi: 'Zó gebruik je Joepies make-up set van Essence'

Abi
Deze maand vind je bij Joepie voor maar €1 extra een make-up set van Essence. Beautygezicht Abi toont je hoe je deze kerstperiode kan shinen dankzij deze drie producten!

Hey, Joepienators! Deze maand zit er bij je favoriete magazine een leuk Essence product! Je hebt de keuze tussen een shiny rode lipgloss, een bijpassend nagellakje en een vloeibare oogschaduw. Als grote beautylover kon ik niet anders dan ze eens uit te testen. Ik maakte er de simpelste look ooit mee, maar toch leuk en girly!

Ik begon met een basis (gewoon een beetje concealer deze keer), daarna kon ik de producten uitproberen! Ik probeerde eerst de Effect Eyeshadow. Het handige aan zo een tube? Je hoeft niet eens een kwast te gebruiken! Ik bracht de oogschaduw gewoon aan op mijn oogleden. Daarna werkte ik mijn ogen af met wat mascara. Verder naar de lipgloss. De XXXL shine lipgloss in de kleur Red Blossom is helemaal kerst-proof en zorgt voor een schattige rode kleur op je lippen. De hele look maakte ik af met nog wat blush en highlighter. Als laatste kon ik dan mijn nagels lakken met de Essence Effect Nail Polish in de kleur that's my pop cake! Je kan er gewoon al je nagels mee lakken, maar ik besloot hem als topcoat te gebruiken over een andere donkere rode kleur, aan jou de keuze!

Gebruik je ook één van deze producten? Aarzel dan zeker niet om je look te delen op Joepies Facebookpagina! <3

Abi
Abi
Abi
Abi
Abi
Abi