9 tekenen dat je voor een foute jongen valt

instagram
*STOP in the name of love*

Het overkomt ons allemaal wel eens: vallen voor een f*ckboy. Yikes. Wat je ook probeert, je wordt er sowieso wel eens het slachtoffer van. Minstens een keer in je leven val je voor de meest foute jongen en heb je het zelf niet eens door! Er zijn tekenen die erop kunnen wijzen dat jij voor zo'n foute jongen valt en dit zijn er enkele van:

1. Je weet nooit waar je staat
De ene keer antwoordt hij binnen de halve minuut en praat hij over vanalles en nog wat, de andere keer krijg je zelfs geen hallo. De ene keer krijg je een hele liefdesverklaring en de dag erna hoor je hem de hele dag niet.

2. Hij verandert zijn gedrag
Als jullie alleen zijn noemt hij je 'schatje' of 'liefje' of 'prinsesje', als zijn vrienden erbij zijn ben je ineens 'een vriendin'. ?!?

3. Hij laat je wachten
Deze lijkt wel op nummer 1. Hij opent je berichten, maar antwoordt niet. Ondertussen is hij wel constant online, post hij een nieuwe selfie op Instagram en kan je volgen waar hij is op Swarm...

4. Hij doet leuker tegen je ouders en vrienden dan tegen jou
Dit is een f*ckboy must: iedereen vindt hem leuk. Ondertussen behandelt hij jou alsof je niets waard bent, maar natuurlijk wil niemand je geloven. Hij lijkt nochtans zò sympathiek...

5. Hij heeft een vreemd liefdesverleden
Hij vertelt dat hij nog bijna geen serieuze relaties heeft gehad, maar stapje bij stapje komen nieuwe exen bovendrijven. "Maar dat was geen echte relatie", is dan zijn go-to antwoord. RUN BABE, RUN!

6. Hij zegt dat jij 'anders' bent
Anders dan andere meisjes? Wat is er mis met andere meisjes en waarom is het noodzakelijk dat ik hen als concurrentie zie? Oh ja, wat je ook nooit te weten zult komen is tegen hoe veel meisjes hij dat al gezegd heeft. Duh, want iedereen is uniek. Mooi hoor. Nice try.

7. Hij heeft het ALTIJD druk
Hij heeft altijd wel iets te doen, ergens te zijn en mensen die 'op hem rekenen'. Wel, dan zal jij hem wat meer tijd geven om zichzelf belangrijk te vinden door zelf weg te wandelen.

8. Hij is populair
En toch zijn er ook heel wat mensen die hem helemaal niet kunnen hebben. Als je vraagt waarom volgt er een heel vaag verhaal dat vaak neerkomt op 'ze zijn gewoon jaloers'. Ofwel op hem, ofwel op jou, of op 'wat jullie hebben'. Heel geloofwaardig. Niet dus.

9. Hij is veel te casual
Kussen, SMS'jes, zeggen dat hij jou graag ziet, het gaat allemaal vanzelf bij hem. Ondertussen word jij gek van de vlinders in je buik en de zenuwen die je voelt elke keer je hem ziet. Not cool.