9 dingen die je leert voor je 19 wordt

Pinterest
Deze dingen moet je beseffen voor je 19 wordt.

1. Je bent niet het mooiste meisje
Je papa zegt het misschien altijd en ook van jouw tante krijg je het elk familiefeest te horen: jij bent het mooiste meisje ter wereld. Als puber zal je merken dat dat niet echt waar is: er zijn zo veel mooie meisjes! Op verschillende manieren is elk meisje mooi en speciaal en dat is echt oké. Want ook jij bent speciaal op jouw manier. Dat mag je niet vergeten: hoe mooi de meisjes rond jou ook lijken, ook jij bent mooi.

2. Tijd heelt niet alle wonden
Soms geraak je enorm gekwetst en lijkt het alsof je er nooit zult overgeraken. En er zijn ook dingen die je zo enorm hard zullen kwetsen dat je ze nooit helemaal zult vergeten. Wat je moet onthouden is dat er een moment komt waarop je ook die ervaring een plaats kunt geven, ook al zal het altijd een beetje pijn blijven doen, je kunt verder met je leven. Beloofd! En: what doesn't kill you makes you stronger, toch?

3. Dessertjes zijn oké
Af en toe een dessertje eten is oké, het leven is te kort om altijd gezond te eten, toch?!

4. Niet iedereen vindt jou leuk
En ook dat is echt oké! Er zijn zodanig veel mensen op deze wereld, dat het onmogelijk is dat iemand door iedereen leuk gevonden wordt. Blijf gewoon jezelf en geniet van je familie en vrienden!

5. Zac Efron zal altijd sexy zijn
Bij dit punt lijkt een uitleg ons volledig overbodig.

via GIPHY

6. Fouten zijn er om gemaakt te worden
Kijk maar naar je ex-vriendje...

7. Je ouders hadden gelijk
Naar je ouders luisteren lijkt helemaal niet cool, maar soms is het echt beter. (Heb je niet geluisterd en daar nu spijt van? Keer terug naar punt 6.)

8. FOMO is real
"Fear of missing out" bestaat en zal altijd blijven bestaan. Gelijk hoe oud je wordt, het blijft moeilijk om leuke feestjes of evenementen te missen.

9. Zwart is altijd een goed idee
Geen idee welke kleren je moet aantrekken? Zwart is altijd een goed idee: classy, fancy, gevaarlijk, je ziet er sowieso uit zoals je het wilt!

via GIPHY