7 vragen waar we nog mee zitten na de voorlaatste aflevering van 'Riverdale'

Facebook
Spoiler alert! Wie de aflevering van vrijdag nog niet gezien heeft, leest best niet verder.

1. Waarom heeft papa Blossom Jason vermoord?

De moordenaar van Jason kwam vrijdag aan het licht, mét beeldmateriaal. We mogen er dus zeker van zijn dat niet FP maar Clifford Jason doodschoot. Nu vragen we ons enkel nog af waarom hij dat gedaan heeft. Had het te maken met de relatie van Jason en Polly? Of wist hij teveel over het familiebedrijf?

2. Heeft Clifford echt zelfmoord gepleegd?

Is alles wel wat het lijkt of werd dit in scène gezet en moeten we dus weer op zoek naar een nieuwe moordenaar?

3. Als hij het niet deed, wie dan wel en waarom?

Stel dat Cliff hulp kreeg, waar moeten we dan beginnen zoeken? Moeten we Hiram Lodge als schuldige aanwijzen? Want hij is duidelijk met onzuivere zaken bezig vanuit de gevangenis. Of misschien is het wel een 'Serpent' die verantwoordelijk is? Of nog beter, wat dacht je van Penelope Blossom?

4. Wat gebeurde er met Mustang?

Het was toch wel heel toevallig, dat net wanneer Archie en Veronica hem wilden ondervragen, hij dood blijkt door een overdosis.

5. Van waar komt de drugs?

We vernamen vrijdag dat de Blossoms hun fortuin te danken hebben aan drugshandel in plaats van aan de onschuldige maple syrup. Maar waar komt de drugs vandaan? Heeft Hiram Lodge hier iets mee te maken?

6. Wat is de rol van Hiram Lodge in het verhaal?

Zijn naam duikt overal op, vrijdag werd zelfs nog een tas vol geld gevonden met zijn initialen op, maar verder blijft de man een mysterie.

7. Op welke manier zijn Polly en Jason gerelateerd?

De aflevering van vrijdag, was er één vol verrassingen. Dat Jason en Polly eigenlijk familie zijn was misschien wel de meest onverwachte. Maar hoe zijn ze juist verbonden met elkaar, en wat betekent dat voor de twee families en de tweeling van Polly?