Ga naar de mobiele website
^ Top

7 voordelen aan het jongste kind zijn

pinterest
* Foreeever young, I wanna be forever the youngest *

1. Je ouders hebben weinig verwachtingen
Ze hebben het allemaal al eens gezien en geprobeerd en nu denken ze eigenlijk gewoon "we zien wel hoe deze uitdraait". Chill!

2. Jij bent altijd de baby
Iedereen heeft het gevoel dat ze voor jou moeten zorgen. Je oudere broers/zussen voeren je rond, maken eten voor jou, helpen je wanneer iets niet lukt. Zij hebben ervaring en die delen ze graag met jou.

via GIPHY

3. Je hebt ofwel een goed voorbeeld
Aan je oudere broers/zussen. Ze leren je heel wat en helpen je door de moeilijke dingen. Ze hebben zo veel tips en tricks die jouw leven gewoon zo gemakkelijk maken!

4. Ofwel lijk jij extra goed 
Omdat je oudere broers/zussen alles al eens verpest hebben. Waren zij slecht in school? Dan lijken jouw middelmatige cijfers plots heel goed. Zelfs als jij even slechte punten of oudercontacten hebt komt het minder hard aan bij je ouders. Ze zijn het al gewend!

via GIPHY

5. Je broers/zussen worden volwassen
Ze gaan op kot of misschien zelfs alleen gaan wonen. Jij blijft alleen achter en wordt dus extra verwend door je ouders. Zij missen hun kleine vogels die het nest uitzijn, maar gelukkig ben jij er nog! 

via GIPHY

6. Je bent nooit alleen
Gebroken hart? Slecht rapport? Gewoon een slechte dag? Je broers/zussen zijn er voor je. Ze vangen je op en vertellen over hoe hun hart voor het eerst gebroken werd of over hoe je ouders reageerde op hun slechte punten. Ze vertellen je ook hoe je er het beste mee omgaat. 

7. Je bent de coolste
Omdat jij verhalen hebt over de oudere leerlingen op school, coole kleren - geleend van je broer/zus - draagt en omkunt met humor. Jep, het lijk alsof je het allemaal hebt, maar eigenlijk heb je gewoon de beste broers/zussen in de wereld. Bedankt voor de levenslessen!

via GIPHY

Meer overReacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


Meld een bug