Ga naar de mobiele website
^ Top

7 tekenen dat jij verslaafd bent aan Netflix

Shutterstock
Ben je helemaal 'in love' met Netflix en ken je alle series die de site te bieden heeft al uit het hoofd? Dan herken je misschien wel deze 7 dingen.

1. Je hebt geen aandacht voor je gsm

Smsjes negeer je zonder probleem, je kent duidelijk je prioriteiten. Eens je gestart bent met een serie, word je liever niet gestoord.

2. Depressie aan het einde van een seizoen

Heb je in één keer alle afleveringen gekeken van een serie, dan ken je zeker het gevoel waarmee je blijft zitten. Je ging er zo in op, dat je plots in een depressie lijkt te vallen en je leven geen zin heeft. Gelukkig geraak je er snel terug bovenop.

via GIPHY

3. Vrienden die praten over tv

Als iemand dit ter sprake brengt, val jij helemaal uit de lucht. Je zit zo in je Netflix-wereldje dat je was vergeten dat de tv ook nog bestaat. Je hekelt dit onderwerp, want je kan helemaal niet meepraten.

4. Je zit doodop in de les

's Avonds ben je nog lang wakker om nog maar eens een seizoen van 'Gossip Girl' of 'PLL' te bekijken. Dat heeft natuurlijk als gevolg dat je je al eens gemakkelijk te laat komt, of je supermoe in de les zit.

via GIPHY

5. Je geluk kan niet op als Netflix een nieuw seizoen online zet

Het is soms veel te lang wachten op het vervolg van je favoriete serie. Daarom ben je ook dolgelukkig als het er eindelijk is.

via GIPHY

6. Je vertelt steeds dezelfde leugen

"Nog deze aflevering en dan stop ik, promise." Niet dus. Telkens een aflevering gedaan is, kan je het niet laten om direct het vervolg op te zetten.

7. Je lijkt maar geen nieuwe film te vinden

Een film vinden die je nog niet hebt gezien is een onmogelijke opgave, je kijkt zo vaak Netflix dat het soms lijkt alsof je alles al hebt gezien. Toch, vraag je je al sneller dit af: "Staat er dan maar zo weinig op die site?", dan dit: "Ben ik dan echt zo verslaafd?".
Reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


Meld een bug