7 dingen die jouw BFF doet als jij een crush hebt

shutterstock
En natuurlijk doe jij die ook voor haar.

1. Ze bedenkt een speciale bijnaam voor hem
Zodat jullie ongestoord over hem kunnen praten zonder dat iemand weet over wie het gaat. Het geheimhouden van je crush is natuurlijk enorm belangrijk, daarom kiest ze vaak voor een onherkenbare naam. Of een voorwerp. 'Pst, Spaghetti zat daarnet de hele tijd naar jou te kijken!'

via GIPHY

2. Ze screenshot zijn online posts om ze naar jou door te sturen
Hij post iets op Instagram, zij is er als eerste bij om dat aan jou te melden. Wat betekent die foto van zijn hond? Wat bedoelt hij met die lyrics, is hij eenzaam? Analyseren maar!

3. Ze vraagt enorm vaak hoe het met hem gaat
Eh, dat vroeg je deze ochtend ook al. En vijf minuten geleden. Maar ik denk dat het goed gaat?

via GIPHY

4. Ze vindt altijd een stiekeme manier om ervoor te zorgen dat je tijd met je crush kunt doorbrengen
Steeds opnieuw bedenkt ze plannetjes om jullie samen te brengen. Als jullie groepswerk hebben, wordt zij plots 'ziek' zodat jij met hem alleen overblijft. Of ze vraagt zijn vrienden om samen iets te doen na school. Voor je het weet zit je naast je hem in de cinema. *zweet*
5. Ze praat over hem alsof jullie al bijna getrouwd zijn
Elk gesprek leidt naar...je crush. Ze spreekt over de toekomst alsof ze nu al zeker weet dat jullie samen eindigen. Dat vind jij natuurlijk fantastisch. Dromen over een toekomst met hem? Yes, please!

via GIPHY

6. Jullie komen hem 'toevallig' altijd tegen in de gang
Want natuurlijk kennen jullie allebei zijn lessenrooster vanbuiten. Jouw BFF speelt het zo nonchalant dat het niet eens opvalt!

7. Ze noemt jouw naam in elk gesprek dat ze met hem heeft
"Wat? Daar is mijn BFF ook fan van!" Interesse aangewakkerd? Check!

via GIPHY

Hoewel ze soms onverwachte moves maakt en jij daardoor extra zenuwachtig wordt, weet je dat jouw BFF er alles aan zou doen om jouw droom waar te maken. Daar zijn BFF's nu eenmaal voor, toch?