5 soorten mensen die je niet zult missen na het middelbaar

Shutterstock
Naast je vrienden zijn er ook mensen op school die je niet kunt uitstaan. Deze types zal je alvast niet missen wanneer je uit het middelbaar weg bent.

1. De stoker
Er is altijd wel iemand die een conflict of een ruzie wil starten. Vaak posten ze iets op Facebook over een bepaalde persoon of een groep. Probeer daar over te lezen of verwijder deze persoon gewoon uit je vriendenlijst op Facebook. Je ziet hem of haar later toch nooit meer terug!

via GIPHY

2. De 'Hey, mag ik jouw huiswerk eens bekijken' persoon
Na het middelbaar wordt het er niet gemakkelijker op. Dus dat wordt moeilijk voor de mensen die hun huiswerk nooit zelf maakten, maar altijd bij jou kwamen kijken hoe het moest. Gelukkig heb jij er dan geen last meer van!

via GIPHY

3. De slijmbal
Hard werken voor school is oké, maar je kan er ook over gaan. In elke klas zit wel minstens één iemand die de leerkracht net iets te veel complimentjes geeft of opschept over zijn of haar goede punten. Echt vervelend!

via GIPHY

4. De irritante koppeltjes
Tijdens de pauze op de speelplaats zie je ze staan: koppeltjes hand in hand en ze geven elkaar af en toe een kus. Leuk om naar te kijken. Not! Gelukkig zie je hen na het middelbaar niet meer terug.

via GIPHY

5. De vijand
Wat er ook gebeurd is tussen jullie twee, daar ben je vanaf. Zelfs als jullie daarna nog naar dezelfde school gaan, want die scholen zijn zo groot dat je haar waarschijnlijk niet eens meer ziet.

via GIPHY

Nog even doorbijten dus en dan ben je van al deze vervelende mensen verlost. Probeer je niet te hard te irriteren, maar focus je op je vrienden. Zo heb je minder last van deze types en gaat de tijd sneller voorbij. Doen!