5 schaamtelijke dingen die je doet om indruk te maken op je crush

shutterstock
Oops...

1. Liegen
Je weet dat liegen niet oké is, maar een klein leugentje af en toe... Je kunt het gewoon niet helpen. Als hij je vraagt of je die ene band kent bijvoorbeeld en jij instemmend knikt om ze dan thuis snel op te zoeken. Of als hij vraagt of je graag horrofilms kijkt en jij niet wilt toegeven dat je die eigenlijk te eng vindt. Natuurlijk sta je er wel voor open om samen met hem naar een horrorfilm te kijken!

2. Je outfit aanpassen
Zodra je weet welke stijl hij leuk vindt, begin je jouw outfits daaraan aan te passen. Natuurlijk blijf je wel trouw aan jezelf, maar je moet natuurlijk wel eerst indruk maken! Anders leert hij je fantastische zelf misschien wel nooit kennen...

3. Veel te luid lachen
Hij passeert en jouw altijd-grappige beste vriendin vertelt net een mopje. Je lacht extra luid in de hoop dat hij je opmerkt. Misschien wil hij het mopje ook wel eens horen? Kom maar wat dichterbij!

via GIPHY

4. Opvallen
Met een boek onder je arm rondlopen in de hoop dat je crush je erover aanspreekt, een patch op je jas naaien zodat hij/zij weet dat je fan bent van die coole band, een sticker of foto op je agenda plakken in de hoop dat hij/zijvraagt wie op de foto staat... The usual! 

5. Vragen dat je vrienden over jou praten tegen hem/haar
Als een van jouw vrienden een groepswerk heeft met je crush of gewoon gelijk welke reden om bij hem/haar te zijn, wil je altijd dat ze over jou praten. Hoe leuk je bent, bijvoorbeeld, zou een goeie start zijn? Please? Vrienden?

via GIPHY