Ga naar de mobiele website
^ Top

5 liedjes voor een instant-zomergevoel

Shutterstock
Met het mooie weer waar we de laatste dagen mogen van genieten, kunnen we wel wat goede muziek gebruiken. Deze vijf liedjes geven je direct het zomergevoel waar we zo hard naar uitkijken.

Sigala - Easy Love

De Britse DJ debuteerde met deze single in september 2015. Hij scoorde er een dikke hit mee, die het ongelooflijk goed deed in de hitparades. Sindsdien bracht de hit nog meer nummers uit die het zomergevoel helemaal opwekken.

Klingande - Jubel

Jubel kwam uit in 2013 en was een echte zomerhit. Ook nu nog doet het lied ons aan de zomer denken. De Franse producers stond met dit lied in heel wat lijsten op nummer 1.

Anders Nilsen - Salsa Tequila

De Noorse zanger maakte dit lied in 2014. De songtekst slaat helemaal nergens op en dat was nu net zijn bedoeling. Hij wou aantonen dat je perfect een hit kan maken dat echt op niets slaat. Dat is hem duidelijk ook gelukt.

Justin Timberlake - Can't Stop The Feeling

De zomerhit van vorig jaar, kennen we ondertussen allemaal volledig uit ons hoofd. En als we het lied horen, kunnen we niet blijven stil zitten. Justin scoorde een monsterhit en we zijn er nog steeds verzot op!

Mark Ronson - Uptown Funk

Eind 2014 bracht Mark Ronson 'Uptown Funk' uit, een nummer waarvoor hij samen met Bruno Mars de studio in dook. Het catchy deuntje en de leuke clip maken van het lied echt een topper.

Meer overReacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


Meld een bug