5 fun facts over je lichaam

.
thinkstock .
Klaar om wat rare dingen over je eigen lichaam bij te leren?

1. Hoe meer haar, hoe slimmer

Volgens verschillende onderzoeken ben je slimmer als je meer lichaamshaar hebt. Je bent er niet vet mee tijdens het scheren, maar het is wel leuk om te weten, toch? 

2. Blijven groeien, blijven groeien

Als je volwassen wordt, stop je met groeien. Dat gebeurt wanneer je ongeveer 21 bent, maar kan verschillen van persoon tot persoon Er zijn echter 3 dingen die nooit stoppen met groeien, namelijk je twee oren en je neus.

via GIPHY

3. Kleuren

Er zijn op onze planeet echt miljoenen en miljoenen verschillende kleuren. Wij kunnen met ons menselijk oog het verschil zien tussen ongeveer 10 miljoen kleuren. Hoe gek is dat?

4. Je hart klopt op de beat

Deze is een beetje weird, maar ook best cool. Uit onderzoek is gebleken dat je hartritme zich aanpast naar de muziek waar je naar luistert. Je hartslag past zich letterlijk aan aan de beat van de muziek die je beluistert. Whoa...

5. Bacteriën

Dit hadden jullie misschien liever niet geweten, maar in je mond zitten meer bacteriën dat er mensen op de wereld zijn... *slik*

via GIPHY
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Mario Tersago

    Kan men stilaan eens stoppen met die apekool en lariekoek? Als het eerste puntje effectief correct is/was, dan zouden onze voorgangers primaten, neaderthaler en andere/vorige generaties cro magnon, slimmer zijn dan de mens nu. Bijgevolg mensen met veel testosteronen zijn slimmer dan de gemiddelde brainiac? Stop er aub mee..