5 dingen die je denkt als je morgen terug naar school moet

shutterstock
Are you - om het met Taylor Swift's woorden te zeggen - ready for it?

1. Het was zo'n mooie vakantie
De laatste avond van de zomervakantie is de meest ideale om terug te blikken over jouw vakantie. Je hebt zodanig veel dingen gedaan de afgelopen twee maanden dat je amper tijd had om stil te staan bij hoe leuk het eigenlijk allemaal was. Dit is de perfecte avond hiervoor!

via GIPHY

2. Morgenochtend wordt de hel
Je weet nu al dat het moment waarop je wekker afgaat heel eventjes verschrikkelijk zal zijn. Daarom is het handig om nu al je outfit klaar te leggen en je tas klaar te maken. Je zal jezelf morgenochtend echt dankbaar zijn!

via GIPHY

3. Wat wordt anders dit jaar?
Je begint aan een nieuw schooljaar en bent dus een jaar ouder dan je vorig jaar was - logisch, niet? Dat wil ook zeggen dat sommige dingen anders worden dit jaar. Je gaat misschien naar een nieuw gebouw of komt in een nieuwe klas terecht. Je krijgt ook nieuwe leerkrachten en misschien zijn die wel veel cooler dan de vorige!

via GIPHY

4. Wat wil ik volgende zomer doen?
Jep, ook dat is een gedachte die elk jaar terugkomt. Je begint waarschijnlijk vandaag al plannen te maken voor volgende zomer. Chat maar al met je beste vrienden over de reis die jullie volgend jaar gaan maken! 

via GIPHY

5. Er is zo veel te vertellen!
Je begint nu al te denken aan alle verhalen die je morgen aan je beste vriendin moet vertellen. Oké, ze heeft alles wel al gelezen in jullie groepschat, maar het is toch anders om het in real life te vertellen. Daarom vertellen jullie morgen gewoon alles nog eens opnieuw!

via GIPHY
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.