Ga naar de mobiele website
^ Top

3 manieren waarop je reageert als je crush niet meteen terugstuurt

shutterstock
Oh yes, we know.

We kennen het allemaal, dat verschrikkelijke moment waarop je eindelijk de moed verzamelt om je crush te sturen...en dan moet je wachten tot hij/zij antwoordt. Deze dingen doe jij ongetwijfeld ook tijdens het wachten:

1. Wat als...
hij/zij niet antwoordt omdat hij/zij in het ziekenhuis ligt? Door een of ander ongeval en dan moet jij gewoon de eerste persoon zijn die je crush ziet wanneer hij/zij wakker wordt en dan worden jullie eeuwig gelukkig. Wat als hij/zij je aan het uitlachen is? Dat zou verschrikkelijk zijn. Wat als zijn/haar jongere broertje met zijn/haar GSM aan het spelen was net toen jij stuurde en hij jouw bericht heeft verwijderd?? 

2. Ik ga...
mijn crush nooit meer sturen, het is te erg. Ik ga morgen op school niet naar hem/haar kunnen kijken, het wordt zo pijnlijk! Ik ga nooit meer naar iemand durven sturen na dit. Ik ga...gek worden van al dat wachten!

3. Had ik maar...
Dit of dat gestuurd. Had ik maar extra nagelezen en er die spelfout uitgehaald (hoewel het er nu uitziet alsof ik heel casual gestuurd heb). Had ik maar op een ander moment gestuurd, misschien is hij/zij bezig en gaat mijn bericht verloren. Had ik maar geweten dat hij/zij momenteel training/muziekles/... heeft en dus sowieso pas binnen een uur zal antwoorden...

via GIPHY

Meer overReacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


Meld een bug