3 dingen die alleen jouw allerbeste vriend(in) kan

shutterstock
'Cause they're the bestest!

1. Luisteren
Maar dan bedoelen we wel écht luisteren. Ook als je urenlang doorzaagt over iets miniem of opnieuw en opnieuw begint over een detail of je crush. Je allerbeste vriend(in) kan dat allemaal aan, vraagt je nooit om te stoppen met 'zagen' als het over iets belangrijks gaat en luistert echt. Hij/zij onthoudt dan ook wat je vertelt en weet de volgende keer meteen over wie/welke situatie het gaat. Je hebt zelfs genoeg aan een blik om elkaar te verstaan.

2. Je opbeuren
Hoe ongelofelijk slecht jij je ook voelt, die ene persoon kan je altijd opbeuren. Zelfs als het je meest verschrikkelijke dag ooit is, is hij/zij er oor jou en zal hij/zij er alles aan doen om je beter te laten voelen. 

3. Jou begrijpen
Jullie kennen elkaar door en door en begrijpen elkaar zonder uitleg. Er is niemand op de wereld die jou zo goed kent als je allerbeste vriend(in). Het gevoel dat je op deze wereld zo iemand gevonden hebt, is zo speciaal. Je weet vaak niet hoe je het moet verwoorden of hoe je hem/haar moet bedanken. Ook al weet je dat jij ook alles zou doen om hem/haar gelukkig te maken. True friends!

via GIPHY