Ga naar de mobiele website
^ Top

11 struggles die iedereen met een bril zeker herkent

Shutterstock
Je bril is een onderdeel van je leven, wie je bent en hoe je eruit ziet. Je bent hem zo gewoon, en heel waarschijnlijk ook de struggles die erbij horen.

1. Je ziet er intelligent uit

Mensen gaan je bril met intelligentie associëren, alsof dat een invloed heeft op je slimheid. Het lijkt in hun ogen niet iets dat te maken heeft met je ogen die het gewoon wat minder goed doen.

2. Leunen gaat niet

Ergens tegen leunen met je hoofd lukt niet zo goed als je bril op je neus staat. Voor je het weet staat hij helemaal scheef, of doe je je gewoon pijn.

3. Geen 3D-films voor jou

Zonder bril onder dat speciaal brilletje zie je niet genoeg en met je bril eronder wordt alles weerspiegeld. Geen optie dus voor jou.

4. Even iets doen zonder bril

Soms wil je dat ding eens van je hoofd halen en een halfuurtje zonder rondlopen, met hoofdpijn als gevolg. Want ja, de hele tijd met spleetoogjes rondlopen is ook niet zo'n goed idee.

5. En maar schoonmaken

Meerdere keren per dag haal je het doekje uit je brillendoos om je glazen eens grondig te poetsen. Hoe het steeds gebeurt, weet je niet, maar er ontstaan voortdurend vlekken op je bril die je zicht verstoren.

6. Aaah de winter

Zo fijn. Zeker als je vanuit de koude een warme ruimte ingaat en je geen steek meer ziet. #not

7. En die lekkere, warme dranken

Ook dit zorgt ervoor dat je geen steek meer door je glazen ziet. De hitte zorgt voor condens op je glazen, waardoor je eventjes niets meer ziet.

8. Zonder bril = onherkenbaar

Draag je eventjes je bril niet, dan ben je plots voor velen onherkenbaar. Uiteraard is dit dan ook een interessant gespreksonderwerp voor al je vrienden.

9. Sporten met een bril

Niet altijd fijn, zeker balsporten laat je liever aan jou voorbij gaan, want voor je het weet vliegt de bal in je gezicht.

10. Make-up

Zonder bril zie je niet genoeg om alles mooi aan te brengen. Laat je hem wel op je neus staan, dan zit hij natuurlijk helemaal in de weg. Geweldig.

11. Je bent hem gewoon

Je hebt je bril zo vaak op dat je niet meer beseft dat je hem draagt. En dus vergeet je dat ook wel eens. Als je in de douche staat bijvoorbeeld, oeps.

Meer overReacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


Meld een bug