11 dingen die jongens denken wanneer ze jou proberen te versieren

Shutterstock
Niet alleen meisjes zijn onzeker wanneer ze tegen hun crush praten. Ook jongens worden wat verlegen. Ontdek hier 11 dingen die hij denkt wanneer hij tegen je praat op een feestje.

1. 'Ik heb een goede openingszin nodig.'
Eigenlijk is een openingszin niet eens nodig. Je hebt gewoon iets nodig om een gesprek te starten. Toch willen jongens soms beginnen met een cheesy binnenkomer.

2. 'Oké, en nu?'
Sommige jongens zijn zo blij dat ze een openingszin hebben gevonden dat ze vergeten dat er daarna nog gesproken moet worden.

via GIPHY


3. 'Is ze geïnteresseerd in mij of doet ze gewoon vriendelijk?'

Jongens hebben het niet door wanneer je ofwel te verlegen bent om terug te flirten ofwel gewoon vriendelijk bent om hen niet meteen af te wijzen.

4. 'Ik heb geen idee hoe ik het verhaal dat ik nu aan het vertellen ben, moet afsluiten.'
Een vreselijk verhaal vertellen kan zelfs de beste kansen op flirten verpesten. Het is dus belangrijk om een goed einde te hebben.

via GIPHY


5. 'Ze knikt en lacht te veel.'

Hij denkt dat jij hoopt dat hij stopt met praten.

6. 'Ze knikt en lacht niet genoeg.'
Hij denkt dat je niet eens probeert om geïnteresseerd te zijn.

via GIPHY


7. 'Wat moet ik doen met mijn vrije hand?'

Meestal heeft hij een drankje in de ene hand, maar de andere is vrij. Wanneer hij flirt, moet er iets met dat hand gebeuren. Dan is het uitzoeken waar hij die het best legt.

8. 'Mijn drankje is op, maar ik wil niet weggaan om een nieuw te gaan halen.'
In plaats daarvan blijft hij minislokjes nemen om te doen alsof hij nog drinken heeft. Anders raakt hij jou misschien kwijt.

via GIPHY


9. 'Ik moet naar het toilet, maar wat als ik terugkom en ze is weg?'

Als jullie allebei op een feestje met veel volk zijn, is hij bang dat hij je niet meer zal terugvinden in de massa.

10. 'Lap, haar vriendin komt eraan.'
Dit kan ofwel betekenen dat zij haar goedkeuring komt geven ofwel dat ze haar vriendin komt redden van deze nachtmerrie. Een groot stressmoment voor de jongens!

11. 'Nee, mensen mogen niet vertrekken nu!'
Wanneer mensen beginnen weg te gaan op een feestje is de kans groot dat jij ook vertrekt. Hij wil op z'n minst jouw nummer, dus hij hoopt dat je nog even blijft.

via GIPHY


Let dus op wanneer een jongen met jou komt praten. Hij kan veel onzekerder zijn dan je denkt. Wat ook best schattig is natuurlijk ;).