"Ze schopten extreem hard": YouTube-ster Nikkie slachtoffer van poging tot straatoverval

Instagram
De wereldberoemde Nederlandse make-up-youtuber Nikkie de Jager (24) - bekend van haar door miljoenen bekeken visagie-instructiefilmpjes - is in Amsterdam het slachtoffer geworden van een brute poging tot straatroof. Volgens Nikkie Tutorials, de artiestennaam van De Jager, werd ze door twee mannen aangevallen. 

Haar confrontatie met de mannen vond afgelopen weekend in de nacht van zaterdag op zondag plaats, zo stelt De Jager uit het Brabantse Uden op Twitter.  "Ik werd aangevallen door twee mannen, ze schopten extreem hard tegen mijn voet. Ik viel op de grond en hun doel was dat ik mijn handtas zou laten vallen opdat ze die weg konden graaien. Dat deed ik niet, dus gingen ze er vandoor. Eikels."  Volgens De Jager was ze doodsbang dat haar iets zou worden aangedaan door de belagers.  Vrienden met wie ze in de hoofdstad was haalden de politie erbij. Of dat al tot een aanhouding heeft geleid is onbekend. 

Volgens De Jager, die zó populair is dat ze de make-up doet van grote sterren als Kim Kardashian en Katy Perry,  is ze met de schrik vrijgekomen en licht gewond geraakt. Zo is een van haar voeten pijnlijk en opgezet en brak ze twee harsnagels. "Ik ben verder oké. Maar dit opent je ogen. Het is goed om te weten dat er mensen rondlopen met slechte intenties", meldt ze in het Engels. Nikkie de Jager heeft momenteel op filmkanaal YouTube 8 miljoen volgers. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.