Ga naar de mobiele website
^ Top

'Shake It Met Henri PFR': Brusselse DJ wordt gezicht van Tic Tac

undivided entertainment
Wat een cutie.

Henri PFR is een jonge, Brusselse DJ die je moet kennen. Hij zette zichzelf in een mum van tijd op de kaart en stond/staat deze zomer op ontelbare festivals: van beide weekends op Tomorrowland, over Pukkelpop, tot Lollapalooza in Parijs. 

De 20-jarige is nu ook het gezicht van Tic Tac's nieuwe 'Shake it'-campagne. Een fris gezicht voor een fris snoepje? Zeker. Je kent Henri PFR waarschijnlijk wel van zijn hit 'Until The End', maar dankzij Tic Tac leer je hem nu ook op persoonlijk vlak wat beter kennen. 'Shake it' staat voor verfrissing, je slechte humeur omtoveren in een leuk moment en natuurlijk ook het geluid dat de Tic Tac's maken als je het doosje schudt. 

Henri is heel trots om samen te werken met het snoepjesmerk:"Net als de meeste mensen van mijn leeftijd, ben ik opgegroeid met Tic Tac," vertelt Henri PFR. "Het merk maakt al zo lang deel uit van mijn leven dat ik echt trots ben dat ze aan mij gedacht hebben voor deze zomeractie. Bovendien sluit de campagne perfect aan bij wat ik mijn publiek wil geven en hoe ik het podium wil delen met mijn fans."

Wil je graag alle video's van Henri zien? Natuurlijk wil je dat. Klik hier!

undivided entertainmentReacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


Meld een bug