'Ik was mentaal volledig kapot': Selena Gomez geeft emotionele speech tijdens AMA's

Photo News
We got your back, Selena!

Selena Gomez verscheen zondagavond op de American Music Awards voor het eerst weer in het openbaar. De Amerikaanse zangeres gaf een emotionele speech waarin ze meer uitleg gaf over de moeilijke periode in haar leven.

Nadat de 24-jarige artieste in augustus liet weten dat ze haar Europese 'Revival' tournee, en dus ook haar optreden in België, had afgelast, werd duidelijk dat de zangeres zich niet goed in haar vel voelde. Tijdens de AMA's gaf Selena voor het eerst in een emotionele speech meer uitleg over de reden waarom ze de brui gaf aan haar optredens. Gomez mocht op het podium de award voor Favoriete Vrouwelijke Pop-artiest in ontvangst nemen waarna een zeer emotionele speech volgde:

'Ik moest even stoppen, want ik had alles, maar was mentaal volledig kapot. En ik hield me sterk genoeg zodat ik jullie niet zou teleurstellen, maar daardoor stelde ik uiteindelijk mezelf teleur', klonk Selena duidelijk geëmotioneerd. 'Ik probeer geen goedkeuring te krijgen en ik heb dat ook niet meer nodig. Het enige wat ik uit de grond van mijn hart kan zeggen, is dat ik zo dankbaar ben dat ik elke dag de mogelijkheid krijg om te delen wat ik graag doe met de mensen die ik graag zie en ik moet daarvoor dankjewel zeggen tegen mijn fans omdat jullie zo verdomd loyaal zijn en ik weet niet wat ik heb gedaan om dat te verdienen. Maar als je gebroken bent, hoef je dat niet te blijven. En of je nu mij respecteert of niet, één ding dat je over mij moet weten is dat ik om mensen geef.' Respect, Selena!