'Frozen' Promposal: Kristen Bell maakt dromen waar

youtube
De 'Frozen'-actrice hielp een jongen om zijn vriendin mee te vragen naar het schoolbal.

In Amerika is het schoolbal iets heel groot en speciaal - wij zijn nog altijd boos dat dat hier in België amper het geval is. Anyway, in Amerika is het de bedoeling dat je een date vindt. In de meeste gevallen is het nog steeds de jongen die het meisje uitvraagt en het is de bedoeling om dat zo origineel mogelijk te doen.

Het gaat zo ver dat er een term voor gekomen is: promposal. (Prom is het bal, +posal van proposal: aanzoek.) Toen Michael zijn vriendin Sara wou meevragen naar het bal, riep hij de hulp in van niemand minder dan Kristen Bell, stemactrice uit 'Frozen'. 

Het verliep als volgt: Kristen haalde twee 'random' meisjes uit het publiek, liet hen vervolgens 'Frozen'-kostuums aantrekken en op zoek gaan naar andere 'Frozen'-figuren die verstopt zaten in de studio. Natuurlijk was een van die twee meisjes Sara en de andere een actrice. Toen Sara dolgelukkig een jongen verkleedt als Kristoff vond en hem meenam naar Kristen, bleek dat Michael in het pak zat.

Wat volgde was te schattig om te verwoorden, dus je kijkt beter gewoon! Spoiler: er komt een herschreven versie van 'Do you want to build a Snowman?' aan te pas. 

Kijken en smelten doe je hier.